YACHT CHARTER HRVATSKA NOVI VINODOLSKI – CRIKVENICA
IZNAJMLJIVANJE GLISERA-RENT A BOAT-NAJAM PLOVILA

AB-ING OPTIMUM d.o.o., Novi Vinodolski Hrvatska renomirana tvrtka registrirana za gradnju brodova i plutajućih objekata (www.ab-ingoptimum.hr) upotpunila je svoje poslovanje djelatnošću iznajmljivanja plovila,charter brodova, taxi boatom. Za ljeto 2021-te godine pripremila je vrhunske nove modele plovila sa novim YANMAR, MERCURY i YAMAHA motorima. Rent a boat – Novi Vinodolski, Crikvenica, Kvarner, Rijeka, otoci ili cijeli Jadran iz druge perspektive odabirom plovila iz naše ponude.
Naša tvrtka kojoj je glavna djelatnost iznajmljivanje plovila, u ponudi ima vrhunske plastične brodove od 5 do 9 metara, različitih vrsta, i to ovisno o vašim potrebama i željama. U našoj ponudi nudimo najam brodova sa velikim sunčalištem (sandeckom) ispod kojeg se nalazi kabina za spavnje ili open varijanta broda sa sunčalištem. Iz naše velike ponude, izdvajamo također i vruhunski gumeni brod za najam sa snažnim i ekonomičnim motorom registriran za 12 osoba.
Moramo napomenuti da smo jedina firma za iznajmljivanje brodova na području Kvarnera (Crikvenica-Selce-Novi Vinodolski) koja u svojoj ponudi ima sve brodove koji su kupljeni novi sa novim motorima i koji su redovito održavani u ovlaštenom servisu.
Svi brodovi za iznajmljivanje iz naše ponude imaju svu potrebnu opremu za siguran i ugodan boravak na moru.
Iz naše ponude izdvajamo i organizaciju posebnih prigoda za naše goste kao što su razni izleti brodom, svečanosti vjenčanja, rođendana, krštenja, team building…
Svim našim gostima koji iznajme brod kod nas dodatno nudimo:
najam ribolovne opreme i najam opreme za sportove na vodi: tube, skije za vodu, wakeboard.
Za sve goste koji bi željeli izajmiti brod, a nemaju odgovarajuću dozvolu za upravljanje brodom rado ćemo ponuditi jednog od naših vrhunskih skipera sa velikim iskustvom na moru.
Svim našim dragim korisnicima usluga nudimo i besplatni praktični skiper trening.
Svim gostima koji kod nas iznajme plovilo osiguravamo besplatno parkirno mjesto u luci u Novom Vinodolskom gdje su privezani naši brodovi.
Svi naši brodovi za iznajmljivanje se mogu iznajmiti na području cijele Kvarnerske rivijere u mjestima: Rijeka, Opatija, Bakar, Kraljevica, Šmrika, Jadranovo, Dramalj, Crikvenica, Novi Vinodoslki, Povile, Klenovica, Senj, Otok Krk, Krk, Baška, Vrbnik, Šilo, Klimno, Čižići.
Ako želite iznajmiti brod i provesti lijepe i ugodne trenutke na moru, slobodno nam se obratite!

AB-ING OPTIMUM d.o.o. je Vaš pouzdani partner koji Vas neče iznevjeriti. Našim pristupom i kvalitetom ponude izdvajamo se od konkurencije. Ako na dan/dane Vaše rezervacije plovila vremenske prilike ili neka druga viša sila onemogućavaju korištenje plovila, mi Vam vraćamo novac!